Svømmebassenget

Vi er stolte av vårt svømmebasseng som er bygget etter svømmesportens regler og har 5 baner. En av banene er alltid reservert for sportssvømmere. Vi har hatt den ære å få najonalmannskap og sportsforeninger på besøk.

Men også våre små gjester har vi tenkt på: Et barnebasseng hører også med til poolanlegget vårt. Dario, vår fitnesstrener, tilbyr gratis vanngymnastikktime tre ganger i uken. Hernan fra Argentina er vår svømmelærer og gir deg gjerne privatundervisning.

1 time koster Euro 15,-.

Vår pool-bar holder åpent fra midten av juni til slutten av oktober. Parasoller og fluktstoler kan dere buke uten pristillegg. Bordtennisplate står også til disposisjon, tilbehør får du hos bademesteren. Det som utmerker hele vårt friluftbad er vanntemperaturen - maken får du ingen andere steder på Sicilia.

Fra midten av februar til midten av desember garanterer vi en vanntemperatur på 26 grader C - det finnes bare i Cefalù på Hotel Kalura.

For foreninger eller grupper sørger vi etter forespørsel for denne temperaturen også i januar. En gang hver uke har vi en stor grillfest ved poolen med mye vin, mye god mat og mye fin musikk - og en disco til ut i de små timer.