Og hvor søker du hjelp når tørsten plager?

Vår sentrale bar ligger på den store terrassen, der finner du vår barkeeper Angelo og hans team som består av Mimo, Maria og Luciano. Fra kl. 09.00 til langt utpå natt skjemmer de deg bort med profesjonelt shakete cocktailer, vin eller prosecco, en ekte siciliansk espresso, capuccino eller et godt glass øl.

Hvis du har lyst til å spille litt, så kan du få låne forskjellige selskapsspill i baren. Det lille disco-rommet ved siden av baren er bygget helt i natursten, fra mars til juni og også i oktober er det dans her en gang i uken.

happy Hour tilbyr vi i vår hovedbar, det er stadig nye tilbud med fristende priser - la deg overraske!

Vår vinterbar er i hallen ved hotellinngangen, der sørger vi for fulle glass fra desember til februar - og ellers også ved spesielle anledninger.

Strandbaren nede ved vannet ledes av Roberto som også holder øye med de badende.

Her får du også is, kold kaffe, øl og små retter, slik at du slipper å slepe deg opp de 98 trappetrinnene opp til hotellet etter mat og drikke. De fleste klatrer ikke frivillig opp fra stranden, når de først har funnet seg en koselig plass ved vannet.

Poolbaren holder åpent fra midten av juni til slutten av oktober, her sørger vår bademester Hernan godt for gjestene fra midten av juni til slutten av oktober.