En oversikt 

 

For our new Webpage please clic here

Caldura-bukten, øst for den lille byen Cefalù ved Sicilias nordkyst, er et av de siste stedene med vakker uberørt natur på denne øya som har så mye å by på.

Den er en verden for seg, en verden av fjell, små viker, strender og havet - bortskjemt av solvarmen. På høyden - mellom kaktusfiken og agaver - viser ruiner av et normannisk tårn opp mot himmelen.

I denne maleriske bukten ligger Hotel Kalura.

Her hos oss kan du ikke bare tilbringe din ferie:

P.g.a. vår mangårige erfaring i hotellbransjen og gastronomi er vi kjent for vår perfekte organisering av all slags tilstelninger, f.eks. møter og kongresser, mottakelser og familiefester som bryllup, dåp, konfirmasjon osv.

Ikke bare den vakre naturen i egnen, hotellets personlige atmosfære og profesjonelle service etterlater et dypt inntrykk hos være gjester, det er frem for alt det fortreffelige sicilianske og vårt spesielle kjøkken som våre gjester blir begeistret for (om vi her får lov til å sitere våre gjester - uten å rose oss selv).

Vårt hotell disponerer forskjellige fleksible lokaler:

Federico II-Salen med utsikt over Golfen og østkysten mot Messina, den romantiske Corradino-Salen og Rose-Salen ved poolen. Fra juni til oktober, i vårt milde klima, kan arrangementene holdes utendørs, enten på Corradino-Terrassen over havet med utsikt over Golfen eller ved vår romantisk belyste pool - alt etter som du måtte ønske.

Vårt ukentlige program i sommermånedene:

Middag med levende lys og pianomusikk på hotellets terrasse Middag som grillparty ved poolen med disco Pianobar på hotellets bar Gymnastikk i poolen