Våre restauranter I

Ikke bare det helt spesielle ambiente og den personlige atmosfæren i hotellet vårt og den profesjonelle servicen gjør inntrykk på våre gjester, det er frem for alt det berømte sicilianske kjøkkenet som får ros fra alle hold og gjør oppholdet hos oss til en uforglemmelig opplevelse - det kann vi si uten å overdrive.

Vårt hotell har mange forskjellige lokaler:

Federico II-salen med utsikt over bukten og det varierende østlige kystlandskapet i retning Messina, den romantiske Corradino-salen og Rose-salen ved poolen. Fra juni til oktober, når været tillater det, kan vi arrangere enhver fest ute - enten på den store Corradino-terrassen med utsikt over havet og kysten eller med romantisk belysning ved poolen.

Dagens meny består av valgfrie forretter - så mye du orker - fra bufféen, første rett (Primo), andre rett (Secondo) og valgfri dessert fra dessert-bufféen.

Når det gjelder Primi og Secondi, kan du hver gang velge mellom fire forskjellige retter som varierer fra dag til dag. Drikker med og uten alkohol velger du à la carte, det er et stort tilbud av alle slag.

Og når du har lyst på noe helt annet: Våre overkelnere, hjelper deg gjerne med å finne det rette fra vår meny.

Åpningstider:

Frokost: 	kl. 07.30 - 09.30
Lunsj:		kl. 12.30 - 14.00
Middag:		kl. 19.30 - 21.00