En skal jo ikke skryte

vi må jo si at vi er ganske stolte av vårt fine svømmebasseng med fem baner. En av banene er forresten alltid reservert for de ivrigste svømmerne blant våre gjester som setter pris på å kunne trene uforstyrret og gjennomføre individuell trening.

Nasjonalmannskaper og idrettsforeninger har vært på besøk hos oss og rost anlegget.

Men våre små gjester kommer selvfølgelig også til sin rett: Det finnes også et barnebasseng i vårt svømmeanlegg.

Dario, vår fitnesstrainer, tilbyr vanngymastikk i poolen tre ganger pr. uke, og det koster ingenting. HVIS DU ØNSKER DET, KAN DU FÅ PRIVAT SVØMMEUNDERVISNING. EN TIME MED SVØMMELÆREREN KOSTER € 15,-.

Vår pool er åpen fra midten av juni til slutten av oktober. Parasoller og fluktstoler står til din disposisjon rundt svømmebassenget - uten at det koster deg noe å bruke dem. En bordtennisplate har vi også. Tilbehør får du hos bademsteren.

Noe helt spesielt er vannets temparatur, i vårt anlegg har vannet alltid 26 grader C fra midten av februar til midten av desember. Et slikt bad finnes bare i Cefalù og bare her hos oss på Kalura-hotellet.

Når det ønskes, kan sportsforeninger få en vanntemperatur på 26 grader i januar også. I sommermånedene holder vi en stor grillfest hver uke med mye god mat, deilig vin og flott musikk, "Grigliata" kaller vi et slikt party her, og det slutter ikke før langt på natt med disco og dans under sicilias fantastiske stjernehimmel.