Hotel Kalura Cefalù - Sicilia

Bild 7
Yoga im Kalura
Dinner at the Terrace
Ingresso Hotel
Torre Caldura
Fly over the sea
Colazione
Hotelpool
Yoga Section
Hotelbeach
Terrace
Old Torre Caldura
Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4
Bild 5
Bild 6
Bild 8
Bild 9
Bild 10
                             back picture      next picture

Vi presenterer oss:

På Kalura hotellet finner du alt du måtte ønske deg for ferien din: Sport, underholdning, hvile, kultur, et fremragende kjøkken og perfekt service - det er et sted hvor du kan gjøre alt du måtte få lyst til, uansett hva slags fritdsaktivitet det er. Det er vårt viktigste anliggende å oppfylle dine ønsker.

Hotellet har vært drevet av vår familie i mere enn 30 år og holder åpent hele året. Det komfortabelt utstyrte anlegget som har fått tre stjerner, ligger i et enestående ambiente og sørger med sitt store fritids- og sportstilbud for at du får en uforglemmelig ferie: Fantastisk siciliansk mat og et stort utvalg av viner, restaurant og terrasse- bar med en uforglemmelig utsikt, piano-bar, lekeplass for barn, stort svømmebasseng (oppvarmet om vinteren, unntatt januar og februar) og barnebasseng, hotelleid strand like ved hotellet, stor privat parkeringsplass.

Kalura-hotellet har 72 rom (enkelt- og dobbelt-værelser samt suiter) som har utsikt over havet nesten alle sammen. Rommene er smakfullt innrettet i mediterran stil, har dusj og WC, føn, telefon med direkte linje, satelitt-tv, klima-anlegg/sentralvarme og balkong.

I selve hotellet har vi bilutleie, mountainbike-stasjon og et massasjerom, på hotellets areale finner du en stor hotelleid idrettsplass og barrakuda-dykkerbasis med forskjellige tilbud for undervannssport.