Tur til Pollina - 50 km - 1300 hm

Dette er den riktige begynnelsen på en avvekslingsrik sesong - ikke for lett og ikke for krevende, men med uforglemmelige høydepunkter.

Hva gjemmer seg bak det magiske ordet Luogo Marchese? Før du kan innvies i denne hemmelighet, må du fortjene å få vite løsningen.

Driftstemperatur får du helt sikkert på stigningen opp til det magiske Stopp MTB. Her forlater vi asfalterte veier og nyter Castelbuono-utsikten fra en grusvei.

Og så tar vi inn på Porcupine Trail. Vi krysser gigantenes lekeplass, stopper for å se Lipari-panoramaet, og så tramper vi tappert videre oppover til fjellredet Pollina. Utsikten er gigantisk, capuccinoen absolutt siciliansk. Hvis vi er litt heldige, ser vi Etna ryke.

Under den følgende downhill ønsker alle seg en bekvem DH Comp, så en Freeride AC 1. Dagens champion utpekes på kystveien til hotellet. Happy Trails.

Krav:

Overveiende rolige asfaltveier preger denne turen. Men det er alltid noen morsomme offroad-passasjer som driver svetten frem og gjør oss fortrolige med det sicilianske landskapets egenart. Porcupine trailen er en ganske spesiell godbit. Her er det lurt å ha med seg en slange i reserve. En varm Jakke vil du trenge i Pollina.
Møtested: Terrassen
Påmeldig: Resepsjonen