En översikt

Caldura-bukten öster om den lilla staden Cefalù på Siciliens nordkust är en av de sista oberörda skönheterna på denna ö, väl värd att upptäcka - en värld för sig, en värld av bara klippor, små soldränkta bukter, strand och hav. I spetsen, mellan kaktusfikon och agaver, syns resterna av ett gammalt normandiskt torn.

I denna måleriska bukt ligger hotell Kalura. Hos oss kan du inte bara tillbringa din semester:

Med vår erfarenhet inom hotelleri och gastronomi som sträcker sig över flera decennier är vi kända för vår perfekta organisation av de mest olika evenemang, t ex konferenser, mottagningar och familjefester som bröllop, dop, kommunion osv.

Inte bara det naturliga läget och den personliga atmosfären på hotellet och den professionella servicen efterlämnar ett bestående intryck hos våra gäster - det är framför allt den förstklassiga sicilianska och lokala maten som gör en vistelse till något som man inte glömmer i första taget (om vi får citera våra gäster - utan självberöm.

Vårt hotell har flera rum som kan nyttjas på flera sätt:

Federico II-salen med utsikt över golfen och den östra kusten i riktning mot Messina, den romantiska Corradino-salen och Rosen-salen vid polen.

Från juni till oktober kan festerna i det mycket milda klimatet också äga rum utomhus, antingen på Corradino-terrassen över havet med utsikt över golfen eller den romantiskt upplysta poolen - helt enligt önskemål.

Vårt program varje vecka under sommarmånaderna:

Middag med levande ljus och piano på hotellterrassen