Information om oss

Bild 7
Yoga im Kalura
Dinner at the Terrace
Ingresso Hotel
Torre Caldura
Fly over the sea
Colazione
Hotelpool
Yoga Section
Hotelbeach
Terrace
Old Torre Caldura
Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4
Bild 5
Bild 6
Bild 8
Bild 9
Bild 10
                             back picture      next picture

Aktuella seminarier på hotell Kalura

Kurser i oljemålning
Grundkurs i digital fotografi
Kurser i dykning enbart för kvinnor och barn
Upptäck Feng Shui med Ute Born och Nadja Fiedler
Matlagning i landet där citronerna blommar med Ralph E. Schüller
Transformation på Sicilien, en resa till det egna ursprunget
Kurs i magdans
Astrologiresa
Workshop i stickning
Särskilt populära är våra kurser i yoga

Hormonyoga på Sicilien med Ellen Engvall - Mars 2013

Ashtangayoga på Sicilien med Ann Arnesson - September 2013

På hotell Kalura hittar du allt som du kan önska dig för semestern: sport, underhållning, rekreation, kultur, en unik matlagning och perfekt service - ett ställe där du kan göra allt som du har lust till. Vi är alltid angelägna om att uppfylla alla dina önskemål. Hotellet sköts sedan mer än 40 år tillbaka av ägarna personligen och hålls öppet hela året om, från mitten av november till mitten av mars endast rum med frukost. Övrig tid är restaurangen öppen.

Den komfortabla 3-stjärniga anläggningen ligger i en fantastisk miljö och ger dig med sitt rika fritids- och sportutbud en semester som du inte glömmer i första taget: Förstklassig siciliansk mat och ett likaså förstklassigt vinurval, restaurang och terrassbar med makalöst panorama, stort frukostrum med gående bord, en komplett utrustad konferenssal, pianobar, lekplats för barnen, stor swimmingpool, mindre pool för barnen, egen strand direkt vid hotellet, stor privatparkeringsplats.


Hotell Kalura har 72 rum (enkel- och dubbelrum och sviter) som till största delen har utsikt över havet.

Dessutom finns det från och med oktober 2009 fem lägenheter för självhushåll direkt ovanför vattnet med utsikt över de Eoliska öarna - Eolian Islands apartments. Dessa är öppna  året om.

Rummen är smakfullt inredda i mediterran stil och utrustade med dusch/WC, hårtork, telefon (direktval), satellit-tv, luftkonditionering/värme och balkong. Direkt på hotellet finns en biluthyrning, en mountainbike-station och ett massagerum, inom själva området ligger en stor sportplats i hotellets ägo och dykcentret Baracuda med diverse möjligheter till undervattensport.