Dykcentret direkt vid hotell Kalura 

Professionalitet och hög standard på utbildning och utrustning är en självklarhet för oss. Detta garanterar vår dykarbas Wolfgang Törmer, Master Instructor och legitimerad dyklärare med flera års erfarenhet av dykningar över hela världen.

Basen erbjuder:

Dykplatser

Redan hotellets klipprev erbjuder inte bara ett underbart undervattenslandskap utan också resterna av en romersk hamnanläggning direkt utanför dörren. Med båt når vi på kort tid omväxlande dykplatser på mellan 7 och 30 meter. Här påträffar du stora fiskstim, tonfisk, barakuda, unika klippformationer med gorgonier, sjögräsängar, sepia, sjöhästar, bläckfiskar och muränor. Om du har tur kan du också stöta på den ytterst sällsynta vita taggabborren. Och det bästa av allt: så långt ögat når inga andra dykskepp i sikt! 

Vi utbildar:

Enligt de internationella dyksportförbundens riktlinjer PADI, CMAS/Barakuda och HSA. Utbildning till CMAS dyklärarassistent och PADI divemaster. Alla specialkurser. Undervisning i små grupper för bästa handledning ! 

Andra vattensporter

Om du inte precis är under vattnet: Hur skulle det vara med de många sportmöjligheterna på vattnet? Vårt centrum har vattenskidor och wakeboard. Du kanske tycker det är roligt på bananbåten eller i bungee-tuben. Även som icke-dykare kan du upptäcka undervattensvärlden vid snorkling eller du hyr en egen gummibåt direkt hos oss. Här finns det sport och nöjen för alla i familjen!!! 

Kontakta Wolfgang Törmer

Hotel Kalura Via Vincenzo Cavallaro 13
90015 Cefalù (PA)
tel: +39-347-68 53 051
fax: +39-0921-42 31 22