Kulturforum

... mer än en språkskola 

En språkkurs i italienska i Italien, på Sicilien - hos oss här i Cefalù innebär det inte bara att lära sig italienska och beundra Sicilien med dess tusentals år gamla konst och kultur. Det innebär också att lära känna Sicilien från dess personliga sida, att lära känna människor och lära sig något om deras liv.

Kulturforum i Cefalù på Siciliens nordkust är språkskola och kulturinstitut i ett. Förutom språkkurser i italienska har vi också kurser i engelska, franska, tyska och spanska och vi organiserar olika kulturella evenemang. Konst-kultur-språk... det är vårt motto. Inom alla dessa områden arrangerar vi utställningar, föredrag, seminarier och filmförevisningar. Vårt mål är då alltid att väcka våra utländska gästers intresse för italiensk kultur och italienarnas intresse för främmande länders kultur.

Att lära sig italienska i Italien, det innebär att lära sig vardagens italienska, den italienska som du möter överallt på gatorna och som öppnar dörren till den fascinerande italienska världen. Det betyder också att du själv kommer i kontakt med människorna, med italienarna, med sicilianarna och kanske till och med får nya vänner. Exklusivt för våra studenter som besöker en av våra språkkurser i italienska har vi utarbetat ett omfattande program med seminarier, fritidsaktiviteter och utflykter.

Kulturforum ligger in en av Medelhavets pärlor: sol, turkosblått hav, blommande natur, konst och invånarnas gästvänlighet gör Cefalù till den idealiska platsen för att lära sig italienska och kunna kombinera det med en intressant och vilsam semester. Och de talrika restaurangerna med sitt rika utbud av italienska och sicilianska maträtter ger också en bortskämd gom en njutningsfull omväxling.

Hela vårt team består av erfarna, ytterst motiverade och vänliga medarbetare för professionell undervisning i italienska som gärna följer med om du vill upptäcka människor, kultur och Siciliens mindre kända ansikten ... ty det viktigaste för oss är att du känner dig som hemma i Cefalù och bevarar oss i bästa minne!

Skriv till oss: info@kulturforum.it