Så här vill du säkert gärna ha det

Ge oss ett par semesterdagar och vi ger dig 2000 års spännande historia på en fascinerande ö - Sicilien. Där Johann Wolfgang von Goethe hittade ursprunget åtminstone till sin egen existens - och där du kan hitta oss. Lägg din semester i våra händer och du kommer att bli helnöjd. Om du vill hjälper vi till med valet av utflykter. För nästan varje dag som du är hos oss har vi något intressant att erbjuda för att du ska kunna lära känna land, kultur och människor bättre. Kom till oss på receptionen eller till Kefa Infocenter i Cefalù, vår resebyrå här på platsen. 


Orter/ 					dag/		pris/ 	avresa hotell Kalura

Agrigento/Piazza Armerina/ 		måndag 		49 € kl 7.00 
Palermo och Monreale/ tisdag 31 € kl 7.30 
Etna och Taormina/ onsdag 51 € kl 7.00 
Lipari och Vulcano/ torsdag 52 € kl 6.00 
Cykeltur shuttle/ torsdag 43 € kl 9.00 
Segesta och Erice/ fredag 45 € kl 8.00 
Sicilianska byar/ fredag 41 € kl 8.00 

För varje utflykt får du självfallet frukosten med på vägen!

Förutom huvudprogrammet kan vi erbjuda alla utflykter som individuella VIP-turer. Minsta deltagarantal: två gäster. Med på utflykterna i en Mercedes eller liknande bekväm bil är en förare som talar tyska eller engelska. Inom denna ram är det självfallet även möjligt att organisera andra turer som du kan önska. Priser på begäran!

I priserna ingår inte: Inträdesbiljetter till museer (i genomsnitt € 4.50 per person) och arkeologiska utgrävningar (i genomsnitt € 4.50 per person). Gäster under 16 och över 65 år har fritt inträde mot uppvisande av legitimation.

Måltider och drycker som inte är angivna i programmet ingår inte heller i resepriset.