Här finns vi 

Hotellet ligger vid en av de vackraste badbukterna på nordkusten av Sicilien (80 km öster om Palermo). Gamla staden i Cefalù når du till fots på 20 min. 

Med flyg...

når du Sicilien via flygplatserna i Palermo Falcone Borsellino eller Catania Fontanarossa. HapagLloydExpress trafikerar hela året både sträckan Köln/Bonn-Palermo och Hannover-Catania: Plats kan bokas på dessa lågprisflyg direkt på www.hlx.com. Och på http://www.LastMinute.de hittar du eventuellt det ena eller andra specialutbudet som inte bara omfattar flygstolen. De flesta europeiska charterflygbolagen flyger till Catania. Under huvudresesäsongen organiserar vi regelbunden transfer med bekväma bussar direkt från flygplatsen till hotellet (och självfallet tillbaka igen).

Från Palermo kan du ta dig på egen hand ganska okomplicerat och billigt med tåg till Cefalù. 

Med båt...

är alltid hamnen i Palermo ditt första mål på Sicilien. En av de många möjligheterna att nå ön vattenvägen: Du åker till exempel med tåg, buss eller bil till Genua och därifrån kan du börja din semester på en lyxfärja med en frisk havsbris i ansiktet (20 timmars överfart). Om du vill köra med bilen lite längre ner på stöveln i riktning mot stövelspetsen: Hela året går det båtar även från Neapel (10 timmar) och Livorno (17 timmar) till Palermo - visserligen har dessa båtar enklare utrustning men de är också billigare.

Observera: Färjorna går inte i trafik dagligen under lågsäsongen! Information på nätet: www.navionline.com 

Med bil från Palermo...

kör du på motorvägen A 20 hela tiden rakt fram i riktning mot Messina och kör av vid utfarten Cefalù Ovest. 

Med bil från Messina...

kör du också på A 20 i riktning mot Palermo. Vårt hotell ligger i östra utkanten av Cefalù.